Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Εγκατέλειψε το μοναστήρι η ηθοποιός

Στο τέλος του φτάνει σιγά, σιγά το θρίλερ με την εξαφάνιση της γνωστής ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη η οποία είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλειστεί σε Μοναστήρι.

Όπως έγινε γνωστό η Ναταλία επέστρεψε οριστικά στο σπίτι της και απ’ ότι όλα δείχνουν επιχειρεί τώρα να χτίσει μία καινούργια ζωή.

Μόνο στήριγμά της αυτές τις ώρες είναι η μητέρα της Τζενη η οποία της κρατάει συντροφιά και την βοηθάει να προσαρμοστεί στην καινούργια της ζωή.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα διστακτική να βγει έξω από το σπίτι και αποφεύγει να επικοινωνήσει ακόμα και με τις φίλες της που εμπιστευόταν την περίοδο του μοναχισμού.

Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα η μητέρα της την παροτρύνει να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό ο οποίος μπορεί να την βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον η Ναταλία βγήκε από το σπίτι μόνο τη Μ. Παρασκευή και αυτό για να προσκυνήσει τον Επιτάφιο σε εκκλησάκι που βρίσκεται στην Παλλήνη.

Πλέον είναι κατανοητό ακόμα στη μονή Μοίρας στην Κρήτη όπου φιλοξενήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου ότι η γνωστή ηθοποιός δεν πρόκειται να επιστρέψει. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρει τη δύναμη να κάνει μία καινούργια αρχή στη νέα της ζωή.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου