Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τραυματίστηκαν επιβάτες από αναταράξεις σε μπόινγκ

Βουτιά 4.600 μέτρων σε διάστημα μερικών λεπτών έκανε μπόινγκ εξαιτίας αναταράξεων πάνω από την Ινδία.

Ενα Μπόινγκ της εταιρίας Emirates, εξαιτίας ισχυρών αναταράξεων στη διάρκεια του ταξιδιού του ταξιδιού του σήμερα από το Ντουμπάι στην Ινδία, έχασε απότομα ύψος ενώ πετούσε στα 4.600 μέτρα σε διάστημα μερικών λεπτών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 17 επιβάτες, δήλωσαν αξιωματούχοι της εταιρίας.

Το Μπόινγκ 777 με 361 επιβάτες προσγειώθηκε τελικά χωρίς προβλήματα στον προορισμό του, την πόλη Κοσίν της νότιας Ινδίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια των ισχυρών αναταράξεων, ορισμένοι επιβάτες υπέστησαν μώλωπες και άλλα, όχι σοβαρά, τραύματα.

«Ορισμένοι επιβάτες που δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας εκτινάχθηκαν από τα καθίσματά τους, αλλά ο πιλότος έθεσε στη συνέχεια υπό έλεγχο το αεροσκάφος», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου, η Emirates Airlines εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το αεροσκάφος, που μετέφερε 350 επιβάτες και 14μελές πλήρωμα πετούσε στα 3.500 πόδια όταν εξαιτίας αναταράξεων και λίγο πριν από τη διαδικασία προσγείωσης έχασε 200 πόδια ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου