Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Εκτέλεσε τον πατέρα του

Σαν... αγρίμι περιφερόταν στους δρόμους της Σητείας ο 14χρονος αθίγγανος που λίγες ώρες νωρίτερα είχε εκτελέσει με καραμπίνα τον 39χρονο πατέρα του.

Ο μικρός φέρεται να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σε ηλικία δύο ετών να υιοθετήθηκε ανεπίσημα από τον 39χρονο. Κάποιες άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ήταν πραγματικό παιδί του. Ο 39χρονος είχε αποκτήσει 19 παιδιά από τρεις συντρόφους, εκ των οποίων στη ζωή βρίσκονται τα δεκαέξι.

Ο ανήλικος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ δίπλα κοιμούνταν τα εννέα ετεροθαλή αδέλφια του, ηλικίας από ενός έως δεκαπέντε χρόνων.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στη θέση «Γκέλα», στον περιφερειακό δρόμο της Σητείας, όπου είχε στήσει το ξύλινο παράπηγμά της η δωδεκαμελής οικογένεια. «Με κακοποιούσε και με κακομεταχειριζόταν συστηματικά. Γι’ αυτό τον σκότωσα» ήταν τα πρώτα λόγια του 14χρονου στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν.

Η επίσημη εκδοχή της Αστυνομίας αναφέρει -με βάση τις μαρτυρίες των υπόλοιπων μελών- ότι ο 39χρονος είχε διαπληκτιστεί με το παιδί όταν του ζήτησε να μαζέψει ξύλα για να ανάψουν φωτιά και ο ανήλικος αντέδρασε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί φέρεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Οταν βεβαιώθηκε ότι οι γονείς και τα αδέλφια του κοιμήθηκαν πήρε την καραμπίνα που ο 39χρονος έκρυβε σε παρακείμενη αποθήκη και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια τρομαγμένος πήδηξε από το παράθυρο, προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητο του θύματος, όμως δεν τα κατάφερε και άρχισε να τρέχει στις ερημιές.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν να περιφέρεται στους δρόμους της Σητείας, όπου και ομολόγησε το έγκλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου