Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ξυνίδης: Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες

Απρόβλεπτες χαρακτήρισε τις εξελίξεις σχετικά με την οικονομία ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτης Ξυνίδης, μιλώντας στον Real Fm. Ο ίδιος δήλωσε για την στήριξη από το Eurogroup ότι «το μαξιλάρι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα αποδειχθεί στην πράξη και καθοριστικό», αλλά πρόσθεσε ότι « προβλέψεις δεν μπορεί να κάνει κανείς».

Χαρακτήρισε επίσης «συμπληρωματική» την ανάμειξη του ΔΝΤ , για την εμπλοκή του οποίου δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά και πολύ μακριά, ενώ τόνισε πως «η χώρα θα δανειστεί όταν θα έχει ανάγκη».

Τα σενάρια και τα δημοσιεύματα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τα χαρακτήρισε… «θερινής νυχτός». Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να γίνει ο άριστος πολιτικός που θα σώσει τη χώρα, όπως και κανένας πολιτικός δεν θα γίνει ο άριστος επιχειρηματίας, στη θέση του επιχειρηματία. Ο καθένας στον πάγκο του και στη δουλειά του» δήλωσε.

Συμπλήρωσε πάντως ότι «εάν κάποιος επιχειρηματίας βεβαίως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, ας ακολουθήσει την πορεία να καταξιωθεί από τον ελληνικό λαό, έχει όλο το δικαίωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου