Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Επίθεση με γκαζάκια στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Εύβοιας

Με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να εκδικηθούν τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου της Εύβοιας, δύο αδέλφια 35 και 37 ετών λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες ανατίναξαν με γκαζάκια τις εγκαταστάσεις του ομίλου στη Ριτσώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο μικρότερος από τα δύο αδέλφια έσπασε με λοστό τη σιδερένια πόρτα από τις εγκαταστάσεις του ομίλου και βάζοντας συνολικά έξι γκαζάκια σε διάφορα σημεία κατέστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία.

Λίγο αργότερα, όταν έπεσαν σε μπλόκο της ΟΠΚΕ, ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν με τις πράξεις τους αυτές να εκδικηθούν τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου της περιοχής γιατί «επρόκειτο να προχωρήσει σε διαδικασία διαγραφής τους», αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν μέλη του ομίλου.

Πάντως, οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και ανάμεσα στα ευρήματα ήταν τρεις εκπαιδευτικές χειροβομβίδες αρνητικού τύπου που είχαν πυροδοτηθεί και μία χειροβομβίδα επιθετικού τύπου, πολλές φιάλες γκαζάκια, αλλά και δύο πιστόλια τα οποία προέκυψε ότι κατείχαν νόμιμα επειδή ήταν μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου