Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΗΠΑ: Ανδρας αποπειράθηκε να πυρποληθεί εν πτήσει

Ένας άνδρας, εργαζόμενος στην πρεσβεία του Κατάρ στην Ουάσινγκτον, συνελήφθη χθες, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να βάλει φωτιά στα παπούτσια του ενώ ταξίδευε με αεροσκάφος της United Airlines προς το Ντένβερ.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και το περιστατικό πιθανότατα οφείλεται σε ...παρεξήγηση, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, το παράπτωμα του Μοχάμεντ αλ Μοντάντι ήταν ότι κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

«Φαίνεται ότι το εν λόγω άτομο μάλλον κάπνιζε στην τουαλέτα και έκανε ένα ατυχές σχόλιο» δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 757, συνοδεία δύο μαχητικών F-16, προσγειώθηκε στο Ντένβερ στις 9 το βράδυ τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας).

Το ABC News, επικαλούμενο στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, μετέδωσαν νωρίτερα ότι οι αστυνομικοί συνοδοί της πτήσης συνέλαβαν έναν άνδρα, υπήκοο Κατάρ, διότι «προσπάθησε να βάλει φωτιά στα παπούτσια του» εν πτήσει.

Κατά το ABC News ο διπλωμάτης ονομάζεται Μοχάμεντ αλ Μοντάντι και είναι τρίτος γραμματέας και υποπρόξενος στην πρεσβεία του Κατάρ στην Ουάσινγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου