Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ο ΟΠΑΠ «κλείδωσε» τον αγώνα Λεβαδειακός – ΑΕΚ!

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου κουπονιού στοιχήματος, ο ΟΠΑΠ «κλείδωσε» τον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ! Το κουπόνι είχε κυκλοφορήσει με φαβορί τον Λεβαδειακό και 1,95 στον «άσο». Το διπλό της ΑΕΚ στο 3,00 και η ισοπαλία στο 3,25. Ο ΟΠΑΠ συνήθως δεν έφραζε αγώνες της Σούπερ Λίγκας, κάτι που είχε να κάνει από τον Ιανουάριο και το περιβόητο ματς Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα (1-2). Και όταν παρατηρούσε έντονη «κινητικότητα» σε κάποια ματς ανεβοκατέβαζε αποδόσεις.

Τούτη τη φορά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και έφραξε το παιχνίδι Λεβαδειακός – ΑΕΚ. Προφανώς επειδή έχει κατρακυλήσει η τιμή του «άσου» στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν έχουν συμπεριλάβει το συγκεκριμένο ματς στα κουπόνια τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Interwetten κυκλοφόρησε κουπόνι με 2.00 – 3.70 – 2.90 (1Χ2) και λίγο αργότερα έφραξε το ματς. Η Ladbrokes έβγαλε κουπόνι χωρίς το ματς της Λιβαδειάς και το απόγευμα το πρόσθεσε με τιμές, 1,72 – 4,00 – 3,40. Ο William Hill έριξε τον άσο από 1,95 στο 1,73.

Τούτη τη στιγμή ο άσος παίζεται σε φοβερά χαμηλές τιμές για τη διαφορά δυναμικότητας και ονόματος των δυο ομάδων: από 1,53 έως 1,75! Ο ΟΠΑΠ είχε δυο επιλογές. Ή να «κλειδώσει» το ματς όπως έπραξε ή να κατεβάσει τον άσο γύρω στο 1,60, ρισκάροντας όμως παράλληλα σε υψηλές τιμές στο Χ2.

Η «φημολογία» που σέρνεται λοιπόν γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι οδηγεί τους παίκτες του στοιχήματος να ποντάρουν μεγάλα ποσά στον Λεβαδειακό που καίγεται για τη νίκη. Έτσι στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της betfair, από τα συνολικά 53.861 ευρώ που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα, τα 49.892 ευρώ έχουν κατατεθεί στον άσο.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό τον Λεονάρντο με 800.000 ευρώ, ποσό που θα εξοφληθεί σε δόσεις.

Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου