Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Γνωστός μάνατζερ και τρία μοντέλα σε κύκλωμα πορνείας

Τρία μοντέλα από την Ελλάδα αλλά και ένας γνωστός μάνατζερ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται στο μεγάλο διεθνές κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής πριν απο μερικές ημέρες.

Όπως εξήγησε στο Star ο προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Βανικιώτης, η εξάρθρωση του κυκλώματος ξεκίνησε μετά την σύλληψη έξι εντυπωσιακών αλλοδαπών κοριτσιών.

«Σκεφτήκαμε, για να μην κινήσουμε υποψίες, να τους πούμε ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι προετοιμάζουμε ένα παρτι σε σουίτα ξενοδοχείου.

Ζητήσαμε έξι κοπέλες να έρθουν σε αυτό το παρτι και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ εύκολο για αυτούς μέσα σε μερικές ώρες να το οργανώσουν και να τις στείλουν».

Μόλις τα έξι εντυπωσιακά κορίτσια έφτασαν στο πάρτι, οι αστυνομικοί τα συνέλαβαν, όμως η ουσιαστική έρευνα μόλις είχε ξεκινήσει καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν ότι τα πλοκάμια του διεθνούς κυκλώματος έχουν εξαπλωθεί σίγουρα και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ερευνούν το ενδεχόμενο τρία γνωστά μοντέλα της χώρας μας να έχουν επαφές με αυτό το διεθνές κύκλωμα μαστρωπείας, όπως και ένας πασίγνωστος μάνατζερ.

Ο τελευταίος βρίσκεται από καιρό στο στόχαστρο των αστυνομικών, ωστόσο οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει στην σύλληψή του, αφού προσπαθούν να δέσουν τα στοιχεία που έχουν για αυτόν, σύμφωνα με τα οποία οδηγεί όλο και πιο πολλά μοντέλα στην πορνεία.

Όπως εξηγεί ο κ. Βανικιώτης, για μια ολόκληρη βραδιά τα ποσά μπορεί να φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη. «Εξαρτάται από την κοπέλα και τον πελάτη, αλλά η μέση ταρίφα κυμαίνεται από 3.000 μέχρι 5.000 και 10.000 ευρώ. Άλλωστε, υπάρχουν και κοπέλες που μπορεί να τις πάρουν για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και είναι πάρα πολλά τα χρήματα σε αυτές τις περιπτώσεις».

Το Star αποκαλύπτει πως οι μάναζερ μαστρωποί πλησιάζουν τα καλλίγραμμα μοντέλα και στη συνέχεια, μετά την πασαρέλα, τα πλασάρουν σε πελάτες που πληρώνουν αδρά για μια ερωτική νύχτα.

Μάλιστα, ένα γνωστό μοντέλο της χώρας μας εξηγεί αναλυτικά πως γίνεται η πρώτη πρόταση, συνήθως για συνοδεία σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή σε μια βραδιά για... φαγητό.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου