Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων του Επαναστατικό Αγώνα;

Πρόκειται για 3 άνδρες και μία γυναίκα απο το Βόλο και τη Γλυφάδα, που ανακρίνονται και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στον Επαναστατικό Αγώνα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση.

Τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και ανακρίνονται από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερευνες, που άρχισαν πριν από τρεις ημέρες, παραμένουν σε εξέλιξη, καθώς έχει εντοπιστεί και σπίτι στη Νέα Ιωνία, στο οποίο βρέθηκαν προκηρύξεις της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχεία εντοπίστηκαν και σε σπίτι στην περιοχή των Μεσογείων, στο Μαρκόπουλο, και μάλιστα κοντά σε χώρο που η αστυνομία χρησιμοποιεί ως σκοπευτήριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούσαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές, καθώς υπήρχε πληροφόρηση για σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα.

Στις δηλώσεις του που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας εμφανίστηκε φειδωλός, απαντώντας σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου