Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται το νέο Ασφαλιστικό

Την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νέο Ασφαλιστικό, καθώς, όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, η κυβέρνηση είναι έτοιμοι να παρουσιάσει τις τελικές ρυθμίσεις.

«Μόλις συγκληθεί το Υπουργικό Συμβούλιο με ειδικό θέμα το Ασφαλιστικό, κάτι που έχω ζητήσει να γίνει την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά θα διανείμω σε όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους το κείμενο του Σχεδίου Νόμου προκειμένου να γίνει την επόμενη εβδομάδα η πολύ ειδική συζήτηση επί των συγκεκριμένων διατάξεων», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και διευκρίνισε ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η συγγραφή του προσχεδίου νόμου.

Ο κ. Λοβέρδος επέμεινε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να ισχύσουν οι αλλαγές στις συντάξεις ν από το 2018 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε επιμείνει και στη συζήτηση που κάναμε με την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έχουμε επιμείνει στις ημερομηνίες που έχουμε σχεδιάσει διότι δεν είναι ημερομηνίες αναβολής, είναι ημερομηνίες απαραίτητες για τη συγκέντρωση των κεφαλαίων που χρειάζονται για να τεθεί σε εφαρμογή το νέο Ασφαλιστικό της Σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου