Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ο Ηρακλής κατηγορεί για απάτη τον Νίκο Ρουμελιώτη!

Ανατρεπτικές αποφάσεις πήρε το ΤΑΠ Ηρακλής μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Μίκρα, στον αγώνα πλέι οφ μεταξύ του «Γηραιού» και του Άρη. Οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν την έκδοση ονομαστικών εισιτηρίων την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τη διακοπή της συνεργασίας με την εταιρία φύλαξης που είχε την ευθύνη για την είσοδο των φιλάθλων, ενώ καταθέτει μήνυση κατά του Νίκου Ρουμελιώτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ Ηρακλής μέσα από έκτακτη συνεδρίαση στις 03/04/2010 και όσον αφορά τον αγώνα της ομάδος μας με τον Άρη για τα Play-offs ανακοινώνει τις ενέργειες που έχει κάνει για τον εν λόγω αγώνα.

1. Στις 03/04 κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου

2. Διακόπτει τη συνεργασία που είχε με την εταιρία φύλαξης η οποία είχε την ευθύνη για τον έλεγχο της εισόδου σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας.

3. Από την επόμενη αγωνιστική σαιζόν θα διαθέτει μόνο ονομαστικά εισιτήρια για όλους τους φιλάθλους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδος μας, ακόμα και για αυτούς που δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

4. Με νέο έγγραφο του προς την Αστυνομία θα επανέλθει στο θέμα που αφορά την λειτουργία για τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες είναι εγκατεστημένες εδώ και χρόνια στο Ε.Γ. Μίκρας αλλά δεν λειτουργούν.

5. Να ζητηθεί από το Ε.Γ. Μίκρας η χρήση από την ομάδα για την επόμενη τριετία όπως ώστε να πραγματοποιηθούν έργα στις εισόδους του γηπέδου.

6. Να καταγγείλει τον αθλητή Ρουμελιώτη Νικόλαο για αντιαθλητική και δυσφημιστική συμπεριφορά, στον Αθλητικό Δικαστή, στην ΕΦΙΠ, στην ΕΟΠΕ, στην ΕΣΑΠ και στον ΠΑΣΑΠ.

7. Να υποστηρίξει την ένσταση που υπέβαλλε στον εν λόγω αγώνα για κακή εφαρμογή κανονισμών ως προς την διακοπή του αγώνα καθότι δεν υπήρξε βεβαιωμένος τραυματισμός του αθλητή Ρουμελιώτη Νικόλαου.

8. Να καταθέσει δια του Προέδρου του μήνυση κατά του αθλητή Ρουμελιώτη Νικόλαου για απάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου