Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Και "πολιτική" η Τρομοκρατία στην Ελλάδα γιατί...

Η Τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι και «πολιτική» και όχι μόνον «ποινική» για έναν απλό λόγο: «..όσοι εμπλέκονται, τρομοκράτες, παρακρατικοί και μυστικές υπηρεσίες, υπηρετούν πολιτικούς σκοπούς..!» .

Ολόκληρη εκπομπή έκανε, πάλι, χθες ο κ. Τριανταφυλλόπουλος για να υπερασπιστεί ουσιαστικά αυτό που όλοι οι νοήμονες και πολιτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν από την εποχή του Βολτέρου. Του δικαιώματος του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα ! Υπό την έννοια, μάλιστα, ότι οι πράξεις της 17 Νοέμβρη και των υπολοίπων τρομοκρατών δεν ήταν αμιγώς «ποινικές» αλλά και «πολιτικές» τότε, αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα και στις πράξεις τους, σαν έκφραση, αν και σε καμία περίπτωση δε συμφωνούμε με αυτές.

Ωστόσο, κανένας μεγαλο – δημοσιογράφος σήμερα δεν λέει ολόκληρη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.. Κάποιοι «ξεχνούνε» επιμελώς ότι ο «επιχειρησιακός αρχηγός» της 17 Νοέμβρη, ο Κουφοντίνας, μπαινόβγαινε στο κτίριο της ΕΥΠ (ΚΥΠ τότε) ανενόχλητος και για «άγνωστους» λόγους - που σημειωτέον δεν απαντήθηκαν ποτέ από όλες τις πολιτικές ηγεσίες (;) - όντας ανυπότακτος, φυγόδικος και φυγόστρατος ! Αυτό το γεγονός, όταν πιάστηκε η 17 Νοέμβρη δειλά , δειλά ορισμένα Μέσα το ανέφεραν όμως κατευθείαν το «απέσυραν», το «ξέχασαν», το «αγνόησαν» και δεν απαντήθηκε ποτέ ! Τι σχέσεις, λοιπόν, είχε ο Κουφοντίνας με την ΕΥΠ ;

Γιατί «δόθηκε» η ευκαιρία στο δάσκαλο της Οργάνωσης να «παραδοθεί» μόνος του στο αστυνομικό τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας, δήθεν ως «πάσχων» από ψυχολογικά προβλήματα και δεν δημοσιοποιήθηκε στον κόσμο το γεγονός ότι μια βδομάδα νωρίτερα ουσιαστικά είχε συλληφθεί ο κ. Τέλιος ; Τι πάρε – δώσε είχε η Αντιτρομοκρατική με τον Τέλιο και έκανε τη «συμφωνία» αυτή για να «πέσει» στα «μαλακά» το παλικάρι ;

Γι’ αυτά θα έπρεπε να κάνετε εκπομπή κύριε Τριανταφυλλόπουλε και όχι περί ανέμων και υδάτων.. ( οι σχέσεις των τρομοκρατών μεταξύ τους μέσα στη φυλακή λένε πολλά για το τι ρόλο έπαιζε ο καθένας στην Οργάνωση και το ρόλο των κρατικών μυστικών υπηρεσιών). Ο νοών… Έτσι, ένα είναι σίγουρο, η Τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι πρωτίστως «πολιτική» για τον απλό λόγο ότι όσοι την υπηρετούν, τρομοκράτες, παρακρατικοί και μυστικές υπηρεσίες, εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου