Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δύο μέρες χωρίς ταξί

Αφαντα θα παραμείνουν τα ταξί από τα ξημερώματα της Τετάρτης και για δύο ημέρες, μετά την απόφαση της πανελλήνιας ομοσπονδίας των αυτοκινητιστών να προχωρήσει σε νέα 48ωρη απεργία.

Οι ιδιοκτήτες ταξί εκφράζουν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στις προωθούμενες από την κυβέρνηση αλλαγές στον τρόπο φορολόγησής τους, κατηγορώντας το υπουργείο Οικονομικών για προσχηματικό διάλογο. Η ομοσπονδία σημειώνει επίσης ότι το υπουργείο δεν ασχολήθηκε καθόλου με την πρόταση που κατέθεσε η ίδια για τη φορολόγηση των επαγγελματιών και προσθέτει ότι δημιουργείται ανησυχία στις τάξεις των μελών της, εξαιτίας αντικρουόμενων δηλώσεων περί απελευθέρωσης του επαγγέλματος. Η ομοσπονδία οργανώνει συγκέντρωση των μελών της για αύριο στο Μεταξουργείο, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς τη Βουλή.

Και λεωφορεία

Σημειώνεται πως την Πέμπτη, εκτός από τα ταξί, η Αθήνα θα μείνει και χωρίς λεωφορεία, λόγω στάσης εργασίας που κήρυξε η ένωση των εργαζομένων προκειμένου να διεκολυνθεί η συμμετοχή των μελών της στην ετήσια γενική συνέλευση. Σύμφωνα με το σωματείο, τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους από τις 11 το πρωί και ώς τις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου