Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τραυματίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Στο νοσοκομείο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά την επίσκεψή της στη Βουλή, σκόνταψε και έπεσε στην πολυτελή της βίλα στην Εκάλη.

Η προκλητική ξανθιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της, χτύπησε το γόνατό της και μεταφέρθηκε προληπτικά στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» από το μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Προς το παρόν, φίλοι και γνωστοί βρίσκονται εν αναμονή των ιατρικών αποτελεσμάτων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κατάσταση της υγείας της χρήζει χειρουργικής εγχείρησης ή όχι, καθώς το πρόβλημά της φαίνεται να είναι πιο σοβαρό απ’ ότι θεωρήθηκε αρχικά

Η κα Αλεξανδράτου επισκέφτηκε τη Δευτέρα τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να παραδώσει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό, μέσω της οποίας εξέφραζε τα παράπονά της για όσα δήλωσε εναντίον της στη βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η κα Αλεξανδράτου, την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή, ο οποίος την είχε αποκαλέσει πορνοστάρ και είχε πει ότι οι δραστηριότητές της είναι κραυγαλέες περίπτωσεις φοροδιαφυγής.

Στην επιστολή της επιτέθηκε στον κ. Παπαδημούλη και χαρακτήρισε συμβολική τη μήνυση, καθώς ο βουλευτής καλύπτεται από ασυλία.

Επιπλέον, ζήτησε την προστασία του ονόματός της και προειδοποίησε το πανελλήνιο ότι σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική.

HBnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου