Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Σε πενταετή φυλάκιση για ναρκωτικά ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας

Ο Κάμερον Ντάγκλας, 32 ετών, γιος του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών μετά την ομολογία του στην κατηγορία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανέφεραν δικαστικές πηγές χθες Τρίτη. Έχει εκτίσει ήδη περίπου ένα χρόνο προφυλακισμένος.

Ο Ντάγκλας συνελήφθη τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη με μεγάλη ποσότητα μεταμφεταμίνης, καθώς και ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στην κατοχή του.

Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπέρμαν δήλωσε ότι έλαβε υπόψη του τις επιστολές που τον καλούσαν να δείξει επιείκεια.

Ανάμεσα στους επιστολογράφους ήταν ο θρύλος του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, 93 ετών, που ανέφερε ότι θέλει να δει τον εγγονό του να κάνει καριέρα ως ηθοποιός πριν πεθάνει. Στην δίκη παρέστη ο 62χρονος πατέρας του κατηγορούμενου.

Η σύντροφος του Ντάγκλας, Κάθριν Ζίτα Τζόουνς, έγραψε μαζί με το σύζυγό της στον δικαστή ότι ο Κάμερον Ντάγκλας «παλεύει με τα ναρκωτικά από τα 13 του» και περισσότερο χρειάζεται «αποτοξίνωση» απ' ό,τι «φυλάκιση».

Η πολιτική αγωγή παρουσίαση στοιχεία που κατέδειξαν ότι ο Κάμερον Ντάγκλας πωλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και χρησιμοποιούσε και ο ίδιος μεταμφεταμίνες.

Είχε φυλακιστεί το 1999 και το 2007, και πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συμφώνησε να συνεργαστεί με πράκτορες της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) για την διαλεύκανση άλλων υποθέσεων, σύμφωνα με τις αρχές.
Kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου