Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση η Ειρήνη Μερκούρη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την αποτυχημένη πλαστική επέμβαση της Ειρήνης Μερκούρη, που έγινε αιτία να παραμορφωθεί το πρόσωπό της.

Στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας μίλησε με τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και δήλωσε, «δεν θα πω αν όλα αυτά που λένε είναι αλήθεια ή όχι. Δεν επαληθεύω ούτε διαψεύδω.

Αλλά θέλω
να θέσω ένα ερώτημα. Ποιος τελικά την κατακρεούργησε την Ειρήνη ένας πλαστικός χειρούργος με νυστέρι ή ένας δημοσιογράφος με μια πένα; Εννοώ έκανε η Ειρήνη μια πλαστική και την κατέστρεψε κάποιος χειρούργος ή κάποιος δημοσιογράφος θέλει να την πληγώσει με τα κακεντρεχή του σχόλια;».

Ο συνεργάτης της συμπλήρωσε ότι η Ειρήνη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Επίσης, ο πρώην σύντροφός της, Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν έχει παραμορφωθεί, αλλά δεν έχει κάνει καν πλαστική επέμβαση. Αποκάλυψε επίσης ότι την είδε και καμία σχέση δεν έχει με όσα υποστηρίζουν.

«Πρόκειται για μια κακή φωτογραφία», είπε ο Λάμπρος, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι στην συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει μακιγιάζ γιατί έχει πανάδες.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου