Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Αλ Κάιντα απειλεί το Μουντιάλ!

Εμείς, πριν από κάνα μήνα περίπου, είχαμε γράψει ότι "εκφράζονται" έντονοι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ.. με σκοπό την πώληση υψηλότατων συμβαλαίων και συστημάτων ασφάλειας Ελληνικού τύπου "C4I" ! Ιδού λοιπόν η επιβεβαίωση...

Ο μεγαλύτερος φόβος των διοργανωτών σε διεθνή γεγονότα, έχει να κάνει με κάποιο πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα και η Αλ Κάιντα με απειλητικό μήνυμα μέσω του διαδικτύου, φρόντισε να βάλει στην... πρίζα, όσους ασχολούνται με το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Συγκεκριμένα, η αραβική τρομοκρατική οργάνωση απειλεί για χτύπημα στον αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία, προειδοποιώντας για εκατοντάδες νεκρούς!

"Πόσο φανταστικό θα ήταν αν στη διάρκεια του αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία (12/6), που θα μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση, ένα κατάμεστο στάδιο γινόταν άνω κάτω από την έκρηξη μίας βόμβας και ο αριθμός των νεκρών θα έφτανε τις εκατοντάδες, αν το ήθελε και ο Αλάχ;", αναφέρει το απίστευτο μήνυμα των μελών της Αλ Κάιντα σε ιστοσελίδα στο Internet!

Στη λίστα των στόχων της Αλ Κάιντα είναι και οι εθνικές ομάδες της Ιταλίας, της Γαλλίας αλλά της Γερμανίας, των οποίων οι αρχηγοί των κρατών θεωρούνται από τους άραβες σταυροφόροι κατά του Ισλάμ!

Με ανάλογο τρόπο κλείνει το μήνυμα των τρομοκρατών, απευθυνόμενο μάλιστα στον ίδιο τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, τονίζοντας πως οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που θα μπουν στο γήπεδο θα είναι αδύνατο να ανιχνευθούν από την ασφάλεια των γηπέδων.

"Ολοι μηχανισμοί ανίχνευσης που θα στείλουν οι Αμερικανοί αφού διαβάσουν αυτό το κείμενο, δεν θα είναι αρκετοί για να βρουν πώς μπήκαν τα εκρηκτικά μέσα στο στάδιο και αυτό για ένα λόγο που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ετσι οι προετοιμασίες σας για το Μουντιάλ πρέπει να αρχίσουν από το μηδέν, έτσι κύριε Μπλάτερ;".

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου