Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Δυστύχημα με νεκρό στην Πιερία, ύστερα από καταδίωξη

Υπάλληλος βενζινάδικου σκοτώθηκε, όταν προσπάθησε να καταδιώξει και να πιάσει «πελάτη» που φέρεται να έβαλε βενζίνη στο ΙΧ αυτοκίνητό του και έφυγε χωρίς να πληρώσει, τη Μεγάλη Παρασκευή, κοντά στο Λιτόχωρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Πιερία έβαλε βενζίνη στο ΙΧ αυτοκίνητό του δράστη, που όμως έφυγε χωρίς να πληρώσει. Ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθεια να πιάσει τον κλέφτη, επιβιβάστηκε στο ΙΧ αυτοκίνητό του κι άρχισε να τον καταδιώκει. Του είχε βάλει καύσιμα αξίας 60 ευρώ και την ώρα που τοποθετούσε την αντλία στη θέση της, ο "πελάτης" τράπηκε σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας, ο 56χρονος, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από το οδόστρωμα και να πέσει σε βράχο. Όταν τον ανέσυραν από τα συντρίμια ήταν ήδη νεκρός.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του κλέφτη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε τοποθετημένες πινακίδες κυκλοφορίες στο ΙΧ που οδηγούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου