Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Στα άκραη διαμάχη ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΚΚΕ

Στα άκρα για μία ακόμη φορά έφτασε η διαμάχη ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΚΚΕ, με πρωταγωνιστές στο νέο σίριαλ το βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, Άγγελο Τζέκη, και το βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Ηλία Πολατίδη.

«Για το στρατό κατοχής που φέρνουν οι ξένοι στη χώρα μας, τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι απειλούν το μεροκάματο των Ελλήνων εργατών δεν λέτε τίποτα», είπε στην αρμόδια επιτροπή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, μια τοποθέτηση που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, Άγγελου Τζέκη.

«Με τέτοιο μίσος για το συνάνθρωπό σου, όσες προσευχές κι αν κάνεις, δεν κρύβεται… Πάρτε τα όπλα και σκοτώστε οτιδήποτε διαφέρει στο χρώμα», απάντησε με οργισμένη φωνή ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος στον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Η πρόεδρος της επιτροπής αναγκάστηκε να κλείσει τα μικρόφωνα, αλλά οι «μπαλοθιές» συνεχίστηκαν, ακόμα και χωρίς μικροφωνική, στην ίδια ένταση.

«Ο Εμφιετζόγλου είναι ο χρηματοδότης σας;», συνέχισε ο Άγγελος Τζέκης, για να ακούσει το βουλευτή του ΛΑΟΣ να απαντά: «Εμείς δεν έχουμε ούτε τυπογραφεία ούτε δημάρχους να μας δίνουν δουλειές!»

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει γράψει το έπος της αντίστασης και να μην το πιάνεται στο στόμα σας», ήταν η απάντηση του Άγγελου Τζέκη στους υπαινιγμούς του βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Το επόμενο επεισόδιο θα έχει σίγουρα γκεστ σταρ τον Άδωνι Γεωργιάδη, μένει απλά να δούμε ποιος θα εκπροσωπήσει το ΚΚΕ.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου