Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Στα δικαστήρια ο Κύπριος φοιτητής για «αντίσταση κατά της αρχής»…! Κι οι «κλέφτες», που μας έκαψαν, κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι… !

Τι άλλο πια θα δούμε σε αυτή τη χώρα ; Ένα θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού, μιας εξόφθαλμης αστυνομικής και κρατικής βίας και καταπάτησης των δικαιωμάτων του πολίτη.. Λοιπόν, σε τούτη τη χώρα που όλα γίνονται.. το θύμα αυτό, ο γνωστός μας Κύπριος φοιτητής της «ζαρντινιέρας» της Θεσσαλονίκης, σύρεται στα «διαβόητα», ναι «διαβόητα» !, ελληνικά δικαστήρια, μαζί με τον Πανεπιστημιακό του δάσκαλο για «αντίσταση» κατά της Αρχής !

Τι άλλο πια μένει να δούμε..; Σε μια Ελλάδα που οι μεγαλύτεροι «αρχικλέφτες», οι συνεχιστές της ιδέας των «κλεφτών και αρματολών» που τρώγανε τα δάνεια της Επαναστάσεως στα «μπουζούκια» της εποχής στο Λονδίνο, οι πολιτικοί που μας κουμαντάρουν, που ‘χουνε φάει ολάκερη τη χώρα και σκασμό δεν έχουνε… Όταν αυτοί παραμένουν στην «απ’ έξω», δίχως να τους αγγίζει τίποτα και ποτέ… Τους κάνουνε και αγάλματα κι οδούς και πλατείες τα ονόματά τους, εις υγεία των κορόιδων, ενώ πάντα μένουν στο απυρόβλητο…

Κι ενώ σε όλη την Ευρώπη, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία κι όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο, Πρωθυπουργοί πηγαίνουν φυλακή.. στην Ελλάδα μας «μαθαίνουν», από νωρίς – από μικρούς θα λέγαμε, ότι «..έναν Πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή, τον στέλνει σπίτι του…» ! Και σε όλα τούτα θα υπενθυμίσουμε τη διαπίστωση του Αναστάσιου Πεπονή για την Ελληνική Δικαιοσύνη : «..αλίμονο στον απλό Έλληνα πολίτη που θα ψάξει να βρει το δίκιο του στην Ελληνική Δικαιοσύνη..» !

Κανονικά, έτσι πως το πάνε, θα πρέπει να τον κατηγορήσουνε και για «φθορά» δημόσιας περιουσίας αφού «έπεσε» πάνω στη ζαρντινιέρα και την έσπασε..!

Ένα, πάντως, είναι σίγουρο σε τούτο τον τόπο και το ζούμε καθημερινά… Ο «Νόμος» και η «Δικαιοσύνη», στην Ελλάδα, στήθηκαν από τους «ισχυρούς» -(πολιτικούς, επιχειρηματίες, εταιρείες..)-, εξυπηρετούν τους «ισχυρούς» και προστατεύουν τους «ισχυρούς»… Για τον Έλληνα απλό πολίτη ;;;

Γκιλοτίνα.. Βούρδουλας.. Καμτσίκι.. Εξαθλίωση.. Αναξιοπρέπεια.. ΑΔΙΚΙΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου