Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Το "Παραμύθι" της Βουλευτικής και Υπουργικής Ασυλίας

Μιλούνε όλοι, μεγαλοδημοσιογράφοι κυρίως των Αθηναϊκών καναλιών, ξέρετε με αυτές τις "στημένες" εκπομπές για να κατευθύνουν την Κοινή Γνώμη, για το "αίσχος" και την "αντυσυνταγματικότητα" της Βουλευτικής και Υπουργικής Ασυλίας.. Κι ότι τα πράγματα θα ήταν, δήθεν, διαφορετικά αν όλοι αυτοί είχανε το "φόβο" της φυλακής ενώ, σήμερα υπάρχει "ατιμωρησία".. .

Δεν μπόρεσα παρά να ξαναθυμηθώ το κόλπο που έκανε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να εξισωθούν τα όρια των ανδρών και γυναικών στο Δημόσιο όταν, προσέφυγε στο ΔτΚ με "λανθασμένη" νομική τακτική χαρακτηρίζοντας τη σύνταξη αυτών των γυναικών "επαγγελματική" και όχι "κοινωνική" όπως και ήταν, προκειμένου να εφαρμόσουν κάτι που θέλανε, αλλά φοβόντουσαν να αναλάβουν το πολιτικό κόστος ρίχνοντας το μπαλάκι στην Ε.Ε. . Τώρα ; Τσιμουδιά όλοι.. , λίγο ο Λοβέρδος το είχε πει προεκλογικά, λίγο ο Ρωμανιάς της ΓΣΣΕ το αναμασά, λίγο ο καθηγητής Μητρόπουλος αλλά, πια είναι "επιβεβλημένο" μέτρο.. Εμείς συμφωνούμε με το μέτρο αλλά διαφωνούμε με την  "πούστικη" και "κατινίστικη" τακτική μιας "σοβαρής" Ελληνικής Κυβέρνησης.. .

Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της εφαρμογής των Κοινοτικών οδηγιών σε όλα τα κράτη-μέλη και του δόγματος ότι αυτές υπερισχύουν της Εθνικής νομοθεσίας, ακόμα και του Συντάγματος.. Είναι φανερό ότι έχουν εφαρμογή και στην Ελλάδα οι οδηγίες για το μαύρο χρήμα.. Ξέρετε, αυτές που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια και δεν σας επιτρέπουν, για τους απλούς πολίτες μιλούμε, να ταξιδεύουν με ποσά άνω των 15000 ευρώ επάνω τους, που πρέπει να δικαιολογείς την πηγή για ποσά άνω των 10000 ευρώ κτλ.. .

Αυτές οι οδηγίες, για το "μαύρο" χρήμα είναι πολύ αυστηρές και προβλέπουν "δημεύσεις" περιουσιών και φυλακή.. για τον απλό πολίτη.. . Όμως και για τους Έλληνες πολιτικούς ισχύουν το ίδιο.. κι αν αποδειχθεί, έστω και με υπόνοιες, εμπλοκή πολιτικού σε τέτοιο χρήμα κι ανοιχτούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και βρεθεί αυτό.. Πάνε περίπατο η "Εθνική Νομοθεσία" και η περίφημη "Ασυλία" Βουλευτών, Υπουργών και Πρωθυπουργών.. Πουθενά δεν γίνεται τέτοιος διαχωρισμός στις κοινοτικές οδηγίες κι εφόσον υπερισχύουν τότε, για την περίπτωση του "μαύρου" χρήματος -μίζες- δεν υπάρχει καμία "Ασυλία".

Η Νομοθεσία αυτή είναι υποχρεωτικά και Ελληνική, Εθνική και υπερισχύει του Συντάγματος ! Ποιός μπορεί να την επιβάλει - εφαρμόσει; Οι Δικαστές, η Δικαιοσύνη, ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Πρωθυπουργός και πάνω απ' όλα η Ε.Ε. . Και δε μπορεί να τεθεί "θέμα παρεμβάσεως" στην πολιτική ζωή του τόπου διότι απλά είναι Νόμος ! Το ζητούμενο είναι αν θέλουνε.. .

Αυτή την "Αλήθεια" την κρύβουν επιμελώς από τον Λαό και λένε τα αντίθετα.. γιατί αν τη μάθει θα τους πάρει με τις πέτρες.. Ειδικά τώρα.. . Έτσι, λοιπόν, για τις "Μίζες" και το "Μαύρο" χρήμα ΔΕΝ υπάρχει ΑΣΥΛΙΑ. ΤΕΛΟΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου