Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Γιάφκα με όπλα στην Κυψέλη

Οπλισμός βρέθηκε στο διαμέρισμα επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, το οποίο νοικιάστηκε στο όνομα «Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος» και φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την κεντρική γιάφκα της οργάνωσης και έχει βρεθεί αν όχι όλο, το μεγαλύτερο μέρος του οπλισμού, στο οποίο περιλαμβάνονται εκρηκτικά, όπλα αλλά και έτοιμες βόμβες.

Για λόγους ασφάλειας των ενοίκων, εκκενώθηκε προληπτικά η πολυκατοικία και οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» Κωνσταντίνου Γουρνά βρέθηκαν τρεις πλαστές αστυνομικές ταυτότητες στα ονόματα Δημοσθένης Μανδαλώζης, οι δύο εξ΄αυτών, και Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος η άλλη.

Γ. Παπανδρέου: Xτυπάμε το οργανωμένο έγκλημα και πυρήνες τρομοκρατικών ενεργειών

«Θέλω να διαβεβαιώσω από αυτό το βήμα όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες ότι δουλεύουμε πολύ μεθοδικά και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας είναι εμφανή. Ήδη χτυπάμε το οργανωμένο έγκλημα αλλά και πυρήνες τρομοκρατικών ενεργειών που πολλές φορές λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας τη Δευτέρα το βράδυ.

Naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου