Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πορνό περιοδικό για τυφλούς

Το πρώτο περιοδικό με ακατάλληλο δι’ ανηλίκους περιεχόμενο για ανθρώπους με προβλήματα όρασης εκδόθηκε στον Καναδά, με τίτλο: «Αίσθηση Αφής». Δημιουργός είναι η Λίζα Μέρφι, διάσημη πορνοστάρ της χώρας, που οραματίστηκε ένα περιοδικό που θα μπορούν όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης να «νιώσουν» τις φωτογραφίες γυμνών μοντέλων. Και το έκανε πράξη. Πρόκειται για 17 ανάγλυφες εικόνες, μεταξύ των οποίων μιας γυμνής γυναίκας που χορεύει και μιας ξανθιάς με τα «τέλεια στήθη».

 Η Καναδέζα πορνοστάρ δηλώνει πως δημιούργησε το περιοδικό για να «γεμίσει το κενό» που υπάρχει στην αγορά: «Δεν υπάρχει κανένα περιοδικό με ανάγλυφες εικόνες πορνό. Είναι κάτι τρομερά ριζοσπαστικό!». Η ίδια, δηλώνει πανευτυχής για την έκδοση του περιοδικού, καθώς όπως υποστηρίζει «οι τυφλοί αποκλείονταν μέχρι σήμερα από αυτές τις απολαύσεις που όλοι μας θεωρούμε δεδομένες».

Αγκάθι πάντως είναι η τιμή του περιοδικού που φτάνει τα 150 δολάρια. Στην Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να περπατούν στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο χωρίς κίνδυνο να τσακιστούν και μετά βλέπουμε. Εκτός αν τώρα που έγινε γνωστή η ιδέα, μας προλάβει η…Τζούλια!

HBnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου