Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ..

Επειδή από σήμερα το πρωί η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" απέσυρε την πινακίδα με τον τίτλο: "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα", εμείς τους αφιερώνουμε, άλλη μια φορά το κείμενο..

Μπαίνουμε, λοιπόν, στο "Μηχανισμό Στήριξης" τις επόμενες εβδομάδες με τα τσαρούχια και έρχεται, από τη μπροστινή πόρτα, το ΔΝΤ στην Ελλάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Μερική εργασία, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, απολύσεις και δέκα χρόνια "σκληρής" λιτότητας μας ανήγγειλε το ΔΝΤ, με το "καλημέρα", πριν καλά - καλά έλθουν στη χώρα ! Οι αυτοκτονίες για οικονομικά προβλήματα και χρέη αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς στην Ελλάδα και οι άνεργοι ήδη φτάνουν, επισήμως, το ένα (1) εκατομμύριο, με προοπτική να αυξηθούν σε ενάμιση (1,5) στο τέλος του έτους.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής "ανοχής" που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί, με εξεγέρσεις και διαδηλώσεις, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς σε βίαιες κινητοποιήσεις. Αυτό τρέμουν προς στιγμή οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" και "μαλακώνουν" απέναντι στις απαιτήσεις των Αθηνών.

Ωστόσο, είναι Ηλίου φαεινότερο ότι, όσοι για πολλά χρόνια λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα και τους κόπους του Ελληνικού λαού, κλέβοντας το κράτος, παραμένουν έξω και αλώβητοι, δίχως να φοβούνται τίποτα και κανέναν. Απεναντίας, χαίρονται τα λάφυρα με κάθε τρόπο, επιδεικτικά, χτίζοντας βίλλες, πηγαίνοντας τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και, διατηρώντας τεράστιους τραπεζικούς λογαριασμούς, με μαύρο χρήμα ουσιαστικά, που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Ό Έλληνας Πρωθυπουργός μέχρι στιγμής έχει παραμείνει μόνο σε φραστικές "απειλές" και ευχολόγια απόδοσης "Δικαιοσύνης" δίχως τίποτα να προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.. Το αίτημα του Ελληνικού Λαού για Δικαιοσύνη, μέρα με τη μέρα, διατρανώνεται , αφού δεν μπορούν άλλο τα συνήθη υποζύγια να πληρώνουν τα "σπασμένα".. Πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημόσιοι λειτουργοί - υπάλληλοι έχουν πλουτίσει κλέβοντας τον ιδρώτα του κόσμου και της Ελλάδας.. Αυτό λέγεται "Εσχάτη Προδοσία κατά της Πατρίδας" και όσοι τους καλύπτουν είναι συνένοχοι.. .

Αν ο κ. Παπανδρέου δεν θέλει ή δεν μπορεί να κάνει πράξη το αίτημα του Ελληνικού Λαού, ας βρούνε "κάποιον", ο οποίος θα "αψηφήσει" τις απειλές, τις "βόμβες" από "τρομοκρατικές οργανώσεις" και, θα πραγματώσει τη "ΦΩΝΗ" του Λαού.. :

"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.., ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου