Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας

Στις αρχές παραδόθηκαν οικειοθελώς οι δύο δράστες της δολοφονίας του 62χρονου κτηνοτρόφου στα Ζωνιανά.

Πατέρας και γιος παρουσιάστηκαν σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου όπου και παρέδωσαν την κυνηγετική καραμπίνα, όπλο του στυγερού εγκλήματος.

Ο 51χρονος και ο 28χρονος γιος του αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι κτηματικές διαφορές ανάμεσα σε δυο συγχωριανούς προκάλεσαν και πάλι την αιματοχυσία, όταν ένας 62χρονος κάτοικος του χωριού έπεσε νεκρός από τις σφαίρες 51χρονου συγχωριανού του.

Ο 62χρονος Μιχάλης Κάββαλος και ο 51χρονος δράστης είχαν από χρόνια διαφορές σχετικά με ένα χωράφι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κόντρα να φτάσει στα άκρα χθες, όταν ο 62χρονος πήγε στο ποιμνιοστάσιο του 51χρονου.

Εκεί, όπως φαίνεται λογομάχησαν έντονα και ο δράστης σήκωσε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε το συγχωριανό του, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο, χτυπημένος με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Μετά από λίγα λεπτά ο δράστης τηλεφώνησε και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το στυγερό έγκλημα και για τον ακριβή τόπο, στον οποίο βρισκόταν νεκρός ο 62χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου