Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΕΛ.ΑΣ: Αυτά βρήκαμε στο καμένο ΙΧ

Από μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε χρησιμοποιηθεί -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- το κλεμμένο μπλε Ρενό Σενίκ, χρώματος μπλε, που έγινε στόχος εμπρησμού στις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Περίοικοι και πυροσβέστες έσβησαν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη διασταύρωση των οδών Θυσσού και Ιωάννου Φωκά, στην περιοχή της Λαμπρινής, πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου υπέστη σοβαρές ζημιές.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας, που ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο -ίδιου χρώματος, αλλά διαφορετικής μάρκας- έβαλαν σε υποψίες την ΕΛ.ΑΣ. Οπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών και ανακοινώθηκε, το καμμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 31 Αυγούστου του 2007 από την Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Το κλεμμένο Ι.Χ. μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Στην καμπίνα του και στον χώρο αποσκευών του η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι βρήκε: «Μία βαριοπούλα, η οποία έφερε σημάδια καύσης σε όλο το σώμα αυτής, στο δάπεδο της θέσης του συνοδηγού, ένα πλαστικό διάφανο μπουκάλι με μαύρο πώμα, χωρητικότητας 500 ml, στο οποίο αναγράφεται ανάγλυφα η ένδειξη POWERADE και περιείχε εύφλεκτο υγρό κίτρινου χρώματος, ένα εγχειρίδιο αυτοκινήτου, το οποίο έφερε ενδείξεις μεταξύ άλλων "SCENIC SCENIC", πέντε ρολά με υπολείμματα μονωτικής ταινίας διαφορετικών χρωμάτων, ένα ψαλίδι με κόκκινες πλαστικές χειρολαβές, οι οποίες έφεραν τις ενδείξεις "WOLF Garten Made in Germany", ένα φυσίγγιο στον πυθμένα του οποίου αναγραφόταν οι ενδείξεις "9mm LUGER CBC" και διάφορα άλλα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και μια κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας από την περιοχή του Γαλατσίου, στις 15 Ιουλίου του 2009».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου