Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Νέο Διάγγελμα Βγενόπουλου

Σε νέο «διάγγελμα» προχώρησε χθες ο «Επιχειρηματικός Πρωθυπουργός» της Ελλάδας Ανδρέας Βγενόπουλος, από την εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά !

Με νέο «διάγγελμα» απευθύνθηκε στον Ελληνικό λαό χθες ο Ανδρέας Βγενόπουλος μέσα από την εκπομπή «Φάκελοι» και τον ΣΚΑΙ . Ο επιχειρηματίας ουσιαστικά δεν προσέθεσε τίποτα περισσότερο από αυτά που είπε προ μηνών στο Νίκο Χατζηνικολάου. Η μόνη διαφορά ήταν η νέα του κόντρα με τον Σηφουνάκη και τον Πάγκαλο.

Σε πολλά, βέβαια, από τα όσα είπε ο κ. Marfin συμφωνούμε απολύτως. Ωστόσο, η σημειολογία και ο τρόπος που ο κ. Βγενόπουλος απευθύνεται στο λαό και το «θυμικό» του Έλληνα παραπέμπει σε άνθρωπο ο οποίος «βλέπει» μακριά και «πολιτικά». Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του ιδίου, εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κ. Βγενόπουλος θα είναι ο Έλληνας Μπερλουσκόνι.

Τούτο φυσικά δεν είναι κακό.. απεναντίας, από το χείριστο πολιτικό δυναμικό που έχουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα, ίσως θα ήταν καλύτερα να κυβερνήσουν αυτοί που πραγματικά, από το παρασκήνιο, κυβερνούνε αυτή τη χώρα... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου