Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Επιδειξίας τρομοκρατεί τις γυναίκες στην Κω

Ανθρωποκυνηγητό με συνεχείς περιπολίες έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Κω για να εντοπίσει έναν καλοντυμένο άνδρα μεταξύ 30 και 35 χρόνων, που έχει γίνει ο φόβος και τρόμος των γυναικών στο νησί, καθώς εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και ξεγυμνώνεται αποκαλύπτοντας τα γεννητικά του όργανα!

Μέσα σε λίγη ώρα, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, τέσσερις νέες κοπέλες βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον σάτυρο σε διαφορετικές περιοχές, ενώ υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που πριν από ένα μήνα έπιασε από τον λαιμό μια 18χρονη που επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο μαζί με μια φίλη της και της απηύθυνε ακατονόμαστες φράσεις!

Την Κυριακή του Πάσχα ο επιδειξίας «χτύπησε» πρώτα στην περιοχή του Αγίου Παύλου όπου άρχισε να βρίζει σε σπαστά ελληνικά δύο νεαρές 20 και 25 χρόνων και μετά κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους! Οι γυναίκες τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο άγνωστος εμφανίστηκε μισή ώρα αργότερα συνέβησαν στο σταθμό των λεωφορείων του ΚΤΕΛ και έκανε τα ίδια μπροστά σε δύο 20χρονες κοπέλες που έμπαιναν στο αυτοκίνητο τους επιστρέφοντας από παρακείμενο καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου