Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Συνέλαβαν 53χρονο που άρπαξε ανήλικη και τη βίαζε

Τέλος στο μαρτύριο που βίωνε ένα ανήλικο κορίτσι επί έναν ολόκληρο μήνα έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης συλλαμβάνοντας τον απαγωγέα και βιαστή της. Πρόκειται για έναν 53χρονο Ρουμάνο, ο οποίος προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις δεν δίστασε να απαγάγει τη 16χρονη κοπέλα και να τη βιάσει κατ’ επανάληψη.

Ο εφιάλτης της μαθήτριας της Α’ λυκείου ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από τον 53χρονο άντρα, ο οποίος αφού τη χτύπησε, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια την οδήγησε σε μια αγροικία στην περιοχή της Ελασσόνας, όπου για ώρες ολόκληρες τη βίαζε.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας την άφησε ελεύθερη, αφού πρώτα την απείλησε ότι θα τη σκότωνε, αν έλεγε το παραμικρό στην οικογένειά της και κυρίως στις αστυνομικές αρχές. Σε άθλια κατάσταση, το κορίτσι μετέβη στο σπίτι του και εξιστόρησε στους γονείς του τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του βιαστή του. Χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό, οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, με βάση την περιγραφή που είχε δώσει η 16χρονη.

Τελικά το ανθρωπόμορφο τέρας εντοπίστηκε χθες από άντρες της Ασφάλειας Κατερίνης, όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο. Το κορίτσι, που για έναν ολόκληρο μήνα δεν έβγαινε από το σπίτι του, φοβούμενο ότι μπορεί να πέσει και πάλι στα χέρια του, τον αναγνώρισε και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία. Χθες το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου