Σάββατο 17 Απριλίου 2010

47χρόνος με βαριά εγκεφαλίτιδα στο Νοσοκομείο Ρίου

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, νοσηλεύεται από προχθές ένας 47χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, με βαριά εγκεφαλίτιδα.

Η κατάσταση του 47χρονου, πατέρα δύο παιδιών, έχει κριθεί ιδιαίτερα βαριά από τους γιατρούς και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίδα" του Πύργου ο 47χρονος είχε μεταφερθεί από τους οικείους την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με έντονη κεφαλαλγία, ζάλη και αστάθεια και εισήχθη για νοσηλεία, ενώ παράλληλα άρχισε ο εργαστηριακός έλεγχος.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, φέρεται ότι δεν έδειξε τίποτα, και την Παρασκευή ο 47χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Ωστόσο, δεν πέρασαν δύο ώρες και η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα και επειδή η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκεφαλίτιδα ιογενούς μορφής και όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός όταν οι γιατροί θα επιχειρήσουν την αποσωλήνωση του 47χρονου.

Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου