Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Νέα απεργία στις 22 Απριλίου από την ΑΔΕΔΥ

Εικοσιτετράωρη απεργία για τις 22 Απριλίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, ενώ σε κινητοποιήσεις (μαζί με την ΑΔΕΔΥ) προσανατολίζεται και η ΓΣΕΕ. Τη σχετική εξουσιοδότηση έλαβε χτες η Εκτελεστική της Επιτροπή από τη νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε χτες σε σώμα. Η μορφή και ο χρόνος των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για τη νέα ΕΓΣΣΕ (Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας), το ασφαλιστικό και όλα τα εργασιακά θέματα.

Η διοίκηση της ΓΣΕΕ -που προέκυψε από τις εκλογές του 34ου Συνεδρίου- συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος, Γιάννης Παναγόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Γαβρίλης, γενικός γραμματέας, Γιώργος Τσαλικάκης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Στάθης Ανέστης, γραμματέας Οργανωτικού, Βαγγέλης Μουτάφης, αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού, Αβραάμ Τριανταφυλίδης, γραμματέας Οικονομικού, Φίλιππος Θωμάς, και αναπληρωτής γραμματέας Οικονομικού, Φώτης Κολοβέντης.

Για τις θέσεις του προεδρείου η ΔΑΣ (ΚΚΕ) δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Επίσης συγκροτήθηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, η οποία απαρτίζεται από τους: Γιάννη Παναγόπουλο, Στάθη Ανέστη, Νίκο Γιαννόπουλο, Φίλιππο Θωμά, Ιωάννα Καρανδινάκη, Ανδρέα Κολλά, Βαγγέλη Μουτάφη, Φώτη Κολεβέντη, Ευάγγελο Πάλλη, Αβραάμ (Μάκη) Τριανταφυλλίδη, Γεώργιο Τσαλικάκη, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, Θεόδωρο Κούτρα, Γιώργο Πέρρο και Γιώργο Γαβρίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου