Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Δύο 20χρονες νεκρές σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία για τις οικογένειες δυο 20χρονων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα, στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Μια 16χρονη φίλη τους, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Γοργοποτάμου, στο ρεύμα εισόδου της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η μια 20χρονη συγκρούσθηκε με φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός.

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να ανασυρθούν τα νεαρά κορίτσια από την άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία είχε μεταμορφωθεί το ΙΧ τους. Παρά τις προσπάθειες να διασωθούν, στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκαν, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Η τρίτη κοπέλα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το φορτηγό αυτοκίνητο έφερε Σλοβένικες πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο οδηγός του συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία.

Το τμήμα Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου