Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πρωταθλητής για 20ή φορά ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ

Στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από έξι χρόνια απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» νίκησαν εύκολα με 2-0 τον αδιάφορο Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος της Ιστορίας τους. Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα φιέστας για τον Παναθηναϊκό που άνοιξε το σκορ στο... 34ο δευτερόλεπτο με τον Σισέ. Ο Ηρακλής είχε παθητικό ρόλο και οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με το φοβερό βολέ του Νίνη στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος αλλά παρά τις προσπάθειές του για τρίτο γκολ, το σκορ δεν άλλαξε. Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για ένα τρελό πανηγύρι από τους φιλάθλους των «πρασίνων» που γέμισαν το ΟΑΚΑ.

Δήλωση Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη

Με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από την ομάδα της πόλης των Αθηνών, τον Παναθηναϊκό, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την ομάδα του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί αφορμή γιορτής για ολόκληρη την πόλη. Στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΑΕ θα ήθελα να διαβιβάσω τα συγχαρητήρια μου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να ευχηθώ αυτή να είναι η αρχή για το άκουσμα καλών ειδήσεων τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη μας, όπως η ολοκλήρωση του γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου