Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

"EUROVISION" ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. τα σενάρια των αριθμών και τα σενάρια της διοργάνωσης .

Η Eurovision που διοργανώθηκε στην Αθήνα, όταν η Παπαρίζου έφερε το "τρόπαιο" στην Ελλάδα, ούτε λίγο, ούτε πολύ μας στοίχισε 100 εκατομμύρια ευρώ ! Αυτοί είναι οι αριθμοί της ελληνικής διοργάνωσης, ανεξάρτητα αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό κόστος της, είναι ευνόητο για την ελληνική πραγματικότητα ότι "πολύς" κόσμος "έφαγε" χρήμα.. .

Σήμερα, που τα ψέματα τέλειωσαν και τα οικονομικά περιθώρια της Ελλάδας είναι στενά, τα σενάρια που "παίζουν" για τη διοργάνωση κυμαίνονται στο πνεύμα της λιτότητας της εποχής. Έτσι, αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι θα επιλεχθεί το καλύτερο τραγούδι, (εμείς στηρίζουμε Αλκαίο λόγω της συμμετοχής της Ποντιακής Λύρας στο κομμάτι !) , όμως τέρμα τα έξοδα. Τέρμα οι δαπάνες για διαφημίσεις στο εξωτερικό, ταξιδάκια και γενικά το όλο στήσιμο που γίνεται για να καλλιεργηθεί "κλίμα" στο εξωτερικό.

Η "εντολή" είναι απλή και σαφής.. "κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, διαφημίστε την Ελλάδα, αλλά μη τυχόν και κερδίσετε την πρώτη θέση χαθήκαμε !" . Αυτό λέει και η λογική άλλωστε. Εκτός κι αν μέσα στη γενικότερη "ατυχία" μας, κερδίσουμε και τη Eurovision οπότε "κλάψτε τα" μετά.. ! Φαντάζεστε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Deutsche Bank χορηγούς της "Eurovision Athens 2011" ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου