Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

British Airways: Η νέα τετραήμερη απεργία

Στην δεύτερη φάση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέσα στον μήνα προχωρούν τα πληρώματα καμπίνας της British Airways (ΒΑ), τα οποία από σήμερα τα μεσάνυχτα πραγματοποιούν τετραήμερη απεργία.

Όπως είναι επόμενο η απεργία αναμένεται να προκαλέσει κομφούζιο στις μετακινήσεις, λίγες μόλις μέρες πριν από το Πάσχα, αν και σύμφωνα με τη βρετανική αεροπορική εταιρεία το 75% των επιβατών θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της BA, Γουίλι Γουολς εξέφρασε την ικανοποίησή του που "θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε ένα τόσο μεγάλο αριθμό των πελατών μας στους προορισμούς που έχουν επιλέξει μέσα στις επόμενες ημέρες" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Την ίδια ώρα είμαι πραγματικά λυπημένος για τους πελάτες των οποίων τα σχέδια καταστράφηκαν από την πλήρως αδικαιολόγητη δράση του συνδικάτου" πρόσθεσε ο κ. Γουολς.

Από την πλευρά του, το συνδικάτο Unite υποστηρίζει ότι οι ημέρες της απεργίας θα στοιχίσουν στην British Airways περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου