Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ο καθηγητής Α.Σ. από τη Δράμα ζει ένα Γολγοθά.. ! Ποιά παιδιά του να ζήσουν και ποιά όχι ;

"..πήρε άδεια από τον ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ για να καταθέσει ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ…." , αυτό καταγγέλει ο καθηγητής Α.Σ. του οποίου η υπόθεση απασχολεί τη Δικαιοσύνη για πάνω από επτά έτη, δίχως να βρίσκει άκρη ! Φυσικά, όπως όλοι μας γνωρίζουμε στην Ελλάδα, οι νόμοι ισχύουν για να προστατεύουν τους "ισχυρούς" και τους πολιτικούς και να κυνηγούν τον απλό πολίτη... .

Ο καθηγητής, του οποίου ο μισθός "κατάσχεται" μέχρι του ύψους του ποσού των 600 περίπου ευρώ για διατροφές (των δύο του παιδιών από πρώτο γάμο), με αμφισβητούμενες δικαστικές αποφάσεις και μεθόδους, έχει προσφύγει και στην Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου η οποία "βλέπει" το θέμα! Σημειωτέον, η παρακράτηση μισθού υπέρ τρίτων, ακόμα και με δικαστική απόφαση, είναι πράξη αμφίβολη και αδύνατη!


Το πιο τραγικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο καθηγητής έχει άλλα τρία παιδιά, από δεύτερο γάμο, τα οποία δεν μπορεί να συντηρήσει όταν ο μισθός του παρακρατείται υπέρ τρίτων για να διατροφή των δύο του άλλων παιδιών, σε "δυσθεώρητο" ύψος. Και παρά το γεγονός ότι η πρώτη του σύζυγος έχει αξιόλογη περιουσία και σαν δημόσιος υπάλληλος λαμβάνει "υψηλό" μισθό, καλείται ο χαμηλόμισθος αυτός καθηγητής να συντηρεί τα δύο του παιδιά από τον πρώτο γάμο σε βάρος των τριών άλλων.

Ποιός Υπουργός θα αποφασίσει στην συγκεκριμένη υπόθεση "Ποιά παιδιά θα ζήσουν ;"  !


Διαβάστε περισσότερα : http://www.mapysak.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου