Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Φορολογικό που ξυπνά το «Αντάρτικο»

Στ’ άρματα, στ’ άρματα.. εμπρός στον αγώνα.. !


Οι ταξιτζήδες ξεσηκώνονται και δε θέλουν τις ταμειακές μηχανές.. Προφασίζονται «άλυτα» και «δυσεπίλυτα» προβλήματα του κλάδου τους και σηκώνουν μπαϊράκι προκειμένου να προστατέψουν το κεκτημένο, τόσα χρόνια, δικαίωμά τους να φοροδιαφεύγουν! Η πραγματικότητα είναι αυτή : όταν μια άδεια ταξί στοιχίζει στην Αθήνα ως και 300 χιλιάδες ευρώ, όποιος ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι βγάζει 16 και 20 χιλιάδες ευρώ -(τόσα «ισχυρίζονται» ότι κερδίζουν)- είναι ψεύτης, κλέφτης και ότι άλλο σε βαθμό κακουργήματος.

Στο χορό και οι δικηγόροι διότι λένε κι αυτοί πως κερδίσουν 10.500 ευρώ ετησίως ! Το ίδιο και οι γιατροί της χώρας, με πρωτοστατούντες αυτούς του Κολωνακίου οι οποίοι φέρονται και οι πιο «φτωχοί». Δε θα μπορούσαν να λείπουν μηχανικοί, αρχιτέκτονες και πάσης φύσεως «περιθωριοποιημένοι» επαγγελματικά κοινωνικές ομάδες που, με τα λεγόμενά τους, λιμοκτονούν!

Κι επειδή το «αστείο» έχει και τα όριά του, θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός να «στείλει» όλους όσους από δαύτους αντιδρούν, (γιατί βλέπεις θα «χάσουν» τη μαρμίτα), στη Γερμανία να φορολογηθούν με συντελεστές 45 και 50% να δούνε τη γλύκα. Ο απλός λαός, αυτός που πραγματικά έχει το πρόβλημα επιβίωσης, αυτός που ξενιτεύτηκε στη Γερμανία για να ζήσει και να στηρίξει την Ελλάδα για σαράντα χρόνια, σε όλους αυτούς του κλέφτες λέει το απλό : «..Να φύγετε, να πάτε αλλού !» .

Καιρός, λοιπόν, όσοι από τούτους νιώθουν ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο τους «αδικεί» , τους «πίνει» το αίμα και τους εξουθενώνει, καιρός να μεταναστεύσουν, να πάνε όπου αλλού θέλουνε, να δούνε τι θα πει «Κράτος» για να ησυχάσουμε κι εμείς εδώ. Για να «ανασάνει» πια η «άλλη» Ελλάδα, η πραγματική Ελλάδα που χρόνια τώρα την πνίγεται, την πατάτε... .

(Πανέμορφη η Αθήνα όταν απεργούνε τα ταξί… Ησυχία.. Ηρεμία.. Απόλαυση.. !) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου