Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Μετά τη Γαλλίδα Υπουργό...


«Δεν θα εγκαταλείψουμε τη Ελλάδα στο έλεος των κερδοσκόπων», λέει ο Γιούνκερ.


«Η Ευρώπη θα αναλάβει δράση προκειμένου να ανακόψει τις κερδοσκοπικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας εάν οι αγορές συνεχίσουν να αγνοούν τις προσπάθειες που κάνει η χώρα για να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση». Αυτό δήλωσε, σήμερα, ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.


Ο κ.Γιούνκερ επισήμανε ότι "αν οι Έλληνες τηρήσουν αυστηρά το πρόγραμμα σταθερότητας και οι αγορές συνεχίσουν τις κερδοσκοπικές τους προσπάθειες εναντίον της χώρας, εμείς δεν πρόκειται να τις αφήσουμε να το κάνουν".
Ωστόσο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν διευκρίνισε ποια θα είναι τα μέτρα κατά της δράσης των κερδοσκόπων. Ωστόσο τόνισε ότι υπάρχουν τα "εργαλεία" που θα ανακόψουν τις προσπάθειές τους.


"Έχουμε τα σύνεργα των βασανιστηρίων στο κελάρι και θα τα παρουσιάσουμε όταν χρειαστεί" είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές δεν πρέπει να συμπεριφέρονται παραγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα για βελτίωση των δημοσιονομικών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου