Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αστυνομικοί έμποροι ναρκωτικών . Αρκετά μεγάλη η διαφθορά στο Σώμα !

Ενας αστυνομικός υποδιευθυντής κι ένας υπαστυνόμος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της παράβασης καθήκοντος.
Μαζί τους συνελήφθη και ένας 43χρονος υπάλληλος της HELEXPO, τον οποίο προμήθευαν με κοκαΐνη για να τους «δίνει» κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Οπως διαπιστώθηκε, ο υπαστυνόμος είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον 43χρονο υπάλληλο της HELEXPO, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς 36χρονος αλλοδαπός με κοκαΐνη, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε ο «συνεργάτης» των αστυνομικών.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 43χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα όπου υπηρετούσαν οι δύο αξιωματικοί και πήρε από τον υπαστυνόμο ποσότητα από την κατασχεμένη κοκαΐνη.

Κοκαΐνη

Μετά τη σύλληψή του υπέδειξε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. ένα σημείο μέσα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης όπου είχε κρύψει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 36,9 γραμμαρίων, την οποία του προμήθευσε ο αστυνομικός.

Οι δύο αξιωματικοί, καθώς και ο ιδιώτης υπάλληλος, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου