Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι πολιτικοί από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, εχθές .

Την ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία και ενότητα για να αντιμετωπίσει η χώρα μας την οικονομική κρίση επισήμαναν με δηλώσεις τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης (Ν.Δ), Κυριάκος Βελόπουλος, Άγγελος Κολοκοτρώνης (ΛΑΟΣ) και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την παρέλαση στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

"Χρειαζόμαστε ξανά μια απελευθέρωση. Μια απελευθέρωση των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του έθνους. Ο τόπος δίνει μια μάχη και τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε", τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση όσα συμβαίνουν, χωρίς να υποβαθμίζει ή να διογκώνει τεχνητά τις καταστάσεις. Παράλληλα έστειλε μήνυμα ειρήνης, μέσα από τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, της εθνικής κυριαρχίας και των υφισταμένων συνόρων.

Στη διάρκεια της παρέλασης διαδήλωσαν μέλη του ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικοί, νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με πανό και συνθήματα κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης, σε μικρή απόσταση από την εξέδρα των επισήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου