Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ" !

Στην Ταϋλάνδη, φυλακίζουν Πρωθυπουργούς και κατάσχουν, με δικαστικές αποφάσεις - πριν από δύο εβδομάδες - τις περιουσίες (1,5 δις δολάρια!), που παρανόμως, δημιούργησαν σε βάρος του λαού και του Κράτους ! Στην Αμερική, ο Ομπάμα δωρίζει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς το 1 κ. ευρώ του επάθλου από το Νόμπελ Ειρήνης ! Στην Αγγλία, εν ενεργεία και μη βουλευτές επιστρέφουν τις λίγες λίρες που καταχράστηκαν και κινδυνεύουν με υψηλές ποινές φυλάκισης !

Στην Ελλάδα του 2010, πολιτικοί τριάντα χρόνια τώρα, μπαίνουν με τρύπια παντελόνια στο Κοινοβούλιο και βγαίνουν πάμπλουτοι ! Κλέβουν, ρημάζουν, καταστρέφουν τον τόπο, τη χώρα και τον Έλληνα και δεν ιδρώνει το αφτί κανενός ! Ούτε Δικαστές, ούτε Υπουργοί, ούτε Πρωθυπουργοί μπορούν να "φτιάξουν" Κράτος.. Κράτος Δικαίου !

Αν είναι, λοιπόν, να γίνει "μαύρος", - στα ήθη, την κουλτούρα και τη νοοτροπία -, "Ταϋλανδός" και "Αφροαμερικανός" ο Γιώργος Παπανδρέου για να δει "άσπρη μέρα" η Ελλάδα τότε, πιάστε όλοι τη μπογιά να τον "βάψουμε"..! Κι αν ήταν μαύρος, κάπως έτσι θα ήταν, κατά το πρότυπο "Ομπάμα" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου