Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ - ΑΚΟΜΑ - ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ; ; ; !

Πολύς λόγος γίνεται για τις βαριές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας Κ. Καραμανλή για την κατάσταση της Ελλάδας σήμερα. Ήδη κυβερνητικά στελέχη (βλ. Παπακωνσταντίνου) άρχισαν να "προσωποποιούν" τις ευθύνες τόσο για τα πλαστά στοιχεία που στέλναμε στην Ευρώπη, όσο και τα "μαύρα" χάλια της Ελληνικής Οικονομίας. Η κατάσταση για τον πρώην Πρωθυπουργό είναι βαριά και στο εξωτερικό, όπου ήδη το Ευρωκοινοβούλιο αναζητά με Εξεταστική τους "υπεύθυνους" !

Ακόμα και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ακούστηκαν φωνές για "ποινικές" ευθύνες υπουργών της ΝΔ που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Οι "φωνές" αυτές πλαγίως και εμμέσως δείχνουν τον πρώην Πρωθυπουργό. Σε αυτό μας παραπέμπει και η σταδιακή, αλλά γρήγορη, απομάκρυνση του Προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά από τον πρώην Πρωθυπουργό. Γιατί, όμως, η ελληνική κυβέρνηση καθυστερεί να "ανοίξει" το φάκελο "Ελληνική Οικονομία" και να καλέσει τον πρώην Πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις;

Κάνει ο Παπανδρέου "χάρη" στον, μέχρι πρότινος, αντίπαλό του ή φοβάται την ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού μας συστήματος ; Μήπως ήταν ο Παπανδρέου συμφοιτητής και με τον Καραμανλή και του κάνει τη "χάρη" ;;; . Ως πότε αυτός ο λαός θα αντέχει την κοροϊδία κατάμουτρα ; !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου