Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΘΕΛΕΙ ΛΟΥΑ - ΛΟΥΑ Η ΝΑΠΟΛΙ !

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα tuttonapoli.net αποκαλύπτει πως ο Κονγκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού, ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ τους ανθρώπους των "παρτενοπέι" για το μεταγραφικό καλοκαίρι που έρχεται.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ιταλούς, το όνομα του Λούα Λούα τον πρότειναν οι "ερυθρόλευκοι" κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τον δανεισμό του Χεσούς Ντάτολο, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Τότεναμ.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα: "Μπορεί ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποφάσισε να μην κάνει κινήσεις τον Ιανουάριο, όμως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι "αναγκασμένος" να φρεσκάρει με νέο αίμα ένα ανταγωνιστικό γκρουπ (η απόδειξη ήρθε με την ισοπαλία στο Μιλάνο) και να την ενισχύσει.

Οι Παλόμπο και Πατζίνι είναι οι κύριοι μεταγραφικοί καλοκαιρινοί στόχοι, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ντε Λαουρέντις δεν επιθυμεί να επενδύσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε σχέση με τα έσοδα που θα έχει.

Οι συνεργάτες του Ρικάρντο Μπιγκόν (διευθυντής της Νάπολι) μελετούν προσεκτικά την περίπωση του 30άχρονου επιθετικού του Ολυμπιακού Λομάνα Τρεζόρ Λούα Λούα, που το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου αυτού του έτους. Στους διοικούντες τη Νάπολι αρέσει πολύ και τους προτάθηκε από τους ίδιους τους Έλληνες τον Ιανουάριο όταν και έγινε η μεταγραφή του Αργεντινού Ντάτολο.

Ο Άγγλος ατζέντης του, Μπραντ Γουόρνερ, αξιολογεί τις διάφορες προσφορές που έρχονται κυρίως από την Αγγλία, όπου ο παίκτης έχει ήδη παίξει φορώντας τις φανέλες των Νιούκαστλ και Πόρτσμουθ. Για τον Λούα Λούα υπάρχει η Τότεναμ, που θα του προσέφερε ένα συμβόλαιο πιο πλούσιο σε σχέση με τη Νάπολι. Γίνεται λόγος για ετήσιο κασέ ύψους 1.700.000 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου