Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πασχαλινό δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν στάθμευση, για ένα τετράωρο στο 24ωρο, σε χώρους του λιμανιού αποφάσισε για την πασχαλινή περίοδο η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), με στόχο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την τόνωση της αγοράς. Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η απόφαση που πήρε προ ημερών η εταιρία ΔΕΘ ΑΕ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης).

Η περίοδος ισχύος της απόφασης του ΟΛΘ ΑΕ είναι από 27 Μαρτίου, έως και το Μεγάλο Σάββατο. Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν χρήση του πάρκινγκ του επιβατικού σταθμού και της πύλης 6 του λιμανιού. Προϋπόθεση αποτελεί η προσκόμιση απόδειξης αγορών προϊόντων ή υπηρεσιών, άνω των πενήντα ευρώ (50€) από καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Απόφαση της ΔΕΘ ΑΕ προβλέπει, επίσης, τη δωρεάν 4ωρη στάθμευση στο πάρκινγκ της ΔΕΘ επί της οδού Αγγελάκη, με την επίδειξη ισόποσης απόδειξης αγορών από επιχείρηση του κέντρου. Το μέτρο ισχύει από αύριο Παρασκευή, και για δέκα ημέρες.

ΗΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΏΝ

Στο μεταξύ ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ) υπενθυμίζει ότι το Σάββατο του Λαζάρου (27/3), είναι η "Ημέρα Χαμηλών Τιμών" για την αγορά της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό πλήθος επιχειρήσεων που δήλωσαν συμμετοχή στην "Ημέρα" θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ιδιαίτερα χαμηλές - ανταγωνιστικές τιμές, διαμορφώνοντας έτσι "ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη αγορά". Το συγκεκριμένο Σάββατο η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί την ίδια ημέρα το πλακόστρωτο της νέα παραλίας για την ελεύθερη στάθμευση αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου