Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ! Με ποιούς όρους ;

ΑΠΟΨΗ
Μετά την οξεία επίθεση που δέχθηκε ο υφυπουργός οικονομικών κ. Σαχινίδης στη Βουλή από τον Χ. Παπουτσή, αλλά και τις επαρκείς εξηγήσεις που έδωσε δημόσια ο τελευταίος, καθώς και τα όσα είπε ο Κ. Σκανδαλίδης, θα έλεγε κανείς ότι αρχίσαμε να θυμόμαστε το περίφημο "κλίμα" εσωστρέφειας άλλων κυβερνήσεων, μα στη συγκεκριμένη περίπτωση αντεστραμμένο δυσμενώς σε "κλίμα αρνητικής εξωστρέφειας" ! Για τα όσα διενήφθησαν, λοιπόν, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου θα κληθεί να αποφασίσει ο Πρωθυπουργός, άμα τη επιστροφή του από τα εξωτερικά !

Θα θελήσει ο Γιώργος, σε κρίσιμες στιγμές, να δώσει μηνύματα "ισχυρού", αλλά και απόλυτου, Κυβερνήτη εντός και εκτός της χώρας ; Για εμάς πάντως, ο κ. Παπουτσής ενήργησε απευθυνόμενος στο θυμικό, όχι μόνο του λαϊκού ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο σύνολο του Ελληνικού λαού και τη δεδομένη χρονική στιγμή, που ο Πρωθυπουργός κήρυττε τον πόλεμο στην "κερδοσκοπία", ο υφυπουργός των οικονομικών του την "εξύψωνε" από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ορθώς, στα ανθρώπινα πλαίσια, οργίστηκε ο κ. Παπουτσής, αν και φαινομενικά η ενέργεια του παραπέμπει σε αντίθετα συμπεράσματα διότι, μεσομακροπρόθεσμα, δεν μπορεί να "κηρύττεις" τον πόλεμο στην κερδοσκοπία και την ίδια ώρα μέλη της κυβέρνησής σου να την Υμνούν (έστω και "νομοτελειακά" σα τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να αποδέχεσαι τη "δύναμη" των αγορών - κερδοσκόπων που σε κάμουν ότι θέλουν !).

θυμηθείτε, μόλις προχθές, τι είπε η Μέρκελ για τους Γερμανούς πολιτικούς που βάλλουν κατά τις Ελλάδας.. : "..δεν είναι μέλη της Κυβέρνησής μου ! " , αφήνοντας να εννοηθεί πως αν ήταν , όχι μόνο θα διαφωνούσε, αλλά "ήξερε" κιόλας τι θα κάνει !

Έτσι, λοιπόν, στις "αποφάσεις" που θα κληθεί, ενδεχομένως, να λάβει ο Πρωθυπουργός για όσους εκφράζουν τους προβληματισμούς του Ελληνικού Λαού, ας λάβει υπόψη του και τον Λαό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου