Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.. Και που να δείτε τί έχει να γίνει αν η Ευρώπη "προσωποποιήσει" τις ευθύνες !

Πυρά και υπονοούμενα ανταλλάσσουν οι υπουργοί Οικονομίας των κυβερνήσεων Καραμανλή, Γιώργος Αλογοσκούφης και Γιάννης Παπαθανασίου, μέσω των κυριακάτικων εφημερίδων. Αιτία της αντιπαράθεσης αποτελεί η σημερινή, δυσχερής κατάσταση της οικονομίας και οι ευθύνες που τους καταλογίζονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.


Έξι μήνες μετά τις εκλογές, ο Γ. Παπαθανασίου επιμένει ότι το έλλειμμα του 2009 θα μπορούσε να κλείσει στο 8%. Με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» κατηγορεί και πάλι την κυβέρνηση ότι το «φούσκωσε» για να συκοφαντήσει τη Νέα Δημοκρατία. Δηλώνει ότι θα καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για τα ψευδή στατιστικά στοιχεία και σηκώνει το γάντι που πέταξε ο Γ. Αλογοσκούφης, υπογραμμίζοντας ότι εφάρμοσε έναν προϋπολογισμό που είχε καταρτίσει ο προκάτοχός του (περισσότερα, εδώ).

Προσωπικές επιθέσεις θεωρεί ο Γ. Αλογοσκούφης, μέσω συνέντευξης του στη "Real News", την κριτική που δέχεται και από στελέχη της Ν.Δ. για την πολιτική που ακολούθησε. Επιρρίπτει τις ευθύνες για το υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα στην πολιτική που ακολουθήθηκε το 2009, μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Οικονομίας και δηλώνει ότι δεν τον αφορούν αυτοκάθαρση και εξεταστικές επιτροπές για ομόλογα και "Γερμανό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου