Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή της Σχολής Τυφλών

Φρουρούμενοι νοσηλεύονται τελικά, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, τα τρία άτομα, δύο Έλληνες -πατέρας και γιος, 22 και 57 χρόνων- και ένας αλλοδαπός, 38 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, για μια θέση στάθμευσης οχήματος στην περιοχή της Σχολής Τυφλών. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται επίσης ο 16χρονος γιος του αλλοδαπού που συμμετείχε στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος διαπληκτίστηκε με τους δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, για μια θέση στάθμευσης οχήματος. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, οι αλλοδαποί απείλησαν τον 22χρονο με μαχαίρι και ο τελευταίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 57χρονο πατέρα του, που έσπευσε στην περιοχή για να βοηθήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, κατά την οποία, οι αλλοδαποί κατάφεραν τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον 22χρονο και ένα χτύπημα στον 57χρονο πατέρα του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παθόντες έφεραν, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένα μαχαίρι κουζίνας κι ένα ρόπαλο, τα οποία βρέθηκαν στο σημείο. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου