Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ

«Αδειάζει» την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με σημερινή του επιστολή ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ κ.Νίκος Αναστασιάδης, για το ταξίδι της στην Κύπρο και τις επαφές της με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Μεγαλονήσου. Στην επιστολή του, με σημερινή ημερομηνία, προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ.Αντώνη Σαμαρά, ο κ.Αναστασιάδης, αναφέρει ότι ποτέ δεν προσκάλεσε για επίσημη επίσκεψη την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Προσθέτει δε ότι προσεκλήθη από μία γυναικεία οργάνωση της Λεμεσού και από τον Σύλλογο Νέων Επιστημόνων, για να μιλήσει με αφορμή την ημέρα της γυναίκας και επισημαίνει ότι «Η συνάντηση που έχω αύριο μαζί της, κανονίστηκε όχι απευθείας αλλά με τη μεσολάβηση της ελληνικής πρεσβείας στην Κύπρο».
Ο κ.Αναστασιάδης, αναφέρει ακόμη ότι «Με έκπληξη και λύπη διάβασα ότι ο ελληνικός τύπος αναφέρεται σήμερα σε επίσημη πρόσκληση προς την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν ανέχομαι πολιτικά παιχνίδια σε βάρος μου και σε βάρος του κόμματός μου, προέχει η άδολη σχέση των δύο κομμάτων». Τέλος, αναφέρει στην επιστολή του ότι επιτρέπει τη δημοσιοποίησή της. Η επιστολή του κ.Αναστασιάδη, συνιστά «άδειασμα» για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και δίνει άλλη διάσταση στο εσωκομματικό ζήτημα που δημιουργήθηκε από την επίσκεψή της στην Κύπρο, μία μόλις εβδομάδα μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του κόμματος κ.Αντώνης Σαμαράς.
Η επίσκεψη η οποία οργανώθηκε χωρίς η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να ενημερώσει τους αρμόδιους του κόμματος, θεωρήθηκε πρόκληση από την πλευρά της προς την ηγεσία. Η επιστολή του κ.Αναστασιάδη όμως, προσθέτει νέα δεδομένα και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα απαντήσει στην πρόκληση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη η ηγεσία της Ν.Δ.
(πηγή: in.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου