Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ! 17 χρονη από την Ηράκλεια Σερρών, ελλείψει οδηγού ασθενοφόρου .

Στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας, ξεψύχησε ένα 17χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σε τροχαίο έξω από την Ηράκλεια Σερρών.


Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο της, ένα συνομήλικο αγόρι, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο.

Αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας που πήγαν να βοηθήσουν, αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα παιδιά σε καρότσα διερχόμενου αυτοκινήτου, αφού παρότι υπέρχε ασθενοφόρο στο διπλανό χωριό, λίγα μόλις εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος, δεν υπήρχε προσωπικό σε βάρδια για να το λειτουργήσει.

Η 17χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ το αγόρι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η κοπέλα είχε σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις, εσωτερική αιμορραγία και εξέπνευσε σχεδόν άμεσα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, οι τρεις οδηγοί του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου