Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη, το απόγευμα, στα Κάτω Πατήσια. Ένα 15 χρονο παιδί διαμελίστηκε !

Βόμβα εξερράγη στα Κάτω Πατήσια, αργά το απόγευμα, μπροστά από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Από την έκρηξη διαμελίστηκε ο 15 χρονος ο οποίος φέρεται να την κουβαλούσε, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα του και ελαφρύτερα η αδερφή του. Η οικογένεια των Αφγανών ήτανε ρακοσυλλέκτες οι οποίοι έβγαιναν το βράδυ και μάζευαν πράγματα από τα σκουπίδια. Το παιδί, πιθανόν, βρήκε κάπου το μηχανισμό και τον περισυνέλλεξε με αποτέλεσμα να σκάσει στα χέρια του και να τον διαμελίσει.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή η οποία ερευνάται. Η μητέρα του παιδιού αναμένεται να δώσει, όταν είναι σε θέση, τις σχετικές πληροφορίες από πού περισυνέλλεξαν το μηχανισμό, για να διαπιστωθεί ο στόχος. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η χώρα μας αποδεικνύεται αρκετά ανασφαλής και επικίνδυνη, όχι μόνο για τους ξένους, αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες της.

Οι αρχές ερευνούν τη συνδεσμολογία και τα ευρήματα για να προσδιορίσουν την οργάνωση ενώ, αναμένεται και η ανάληψη ευθύνης. Το ερώτημα που προκύπτει πάντως τώρα είναι : θα αναλάβουν την ευθύνη ή επειδή υπάρχει νεκρός θα εξαφανιστούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου